9. Amber Baudoncq

Voor het welzijn van de burger!

  • Geboren op : 14/09/1998
  • Adres: Tijputstraat 7, 8720 Dentergem
  • E-mail: amberbaudoncq1@gmail.com
  • Beroep/opleidingen: werkzaam bij Quadrant
  • Verenigingen: Scouts Waregem ‘Akabe Funk’ (voor kinderen met een beperking)
  • Hobby’s: lezen en naar de cinema gaan

Mag ik mij even voorstellen,

Ik ben Amber en woon al mijn hele leven in Dentergem. Ik ben de dochter van Steven Baudoncq en Vicky Van Wymeersch.
In mijn vrije tijd ben ik vaak terug te vinden bij de scoutsgroep ‘Akabe Funk’ in Waregem. Dit is een scoutsgroep voor kinderen van 7 tot en met 21 jaar met een fysieke en/of mentale beperking. Hier sta ik sinds 2 jaar in de leiding. Ik leer veel bij over wat er zoal nodig is om kinderen met een beperking te ondersteunen en ik merk dat het helemaal niet evident is om als kind met een beperking een gepaste vereniging te vinden. Ik ben ook nog 3 jaar lid geweest van KLJ-Dentergem.
Als opleiding heb ik thuis- en bejaardenzorg gevolgd en ben afgestudeerd in 2017 als zorgkundige. Ik werk zelf niet in deze sector maar het blijft mij wel nauw aan het hart liggen. Ik probeer dan ook steeds op de hoogte te blijven van wat er zich in de zorgsector afspeelt en wat er kan verbeteren voor deze doelgroep binnen onze gemeente. Ik wil me dan ook graag inzetten voor het welzijn van iedere inwoner, zowel de jeugd, volwassenen, ouderen en personen met een beperking of personen die het moeilijk hebben. Iedereen dient zich in de gemeente goed te voelen en ik wil hun stem daarin vertalen.
Doorheen de jaren kwam ik vaak verzuchtingen van inwoners tegen in de gemeente, daarom wil ik graag oplossingen kunnen bieden voor deze personen en luisteren naar wat er voor hen beter kan. Dit wil ik dan ook graag meenemen binnen mijn politieke ambitie.

Amber


Ontdek hier onze andere kandidaten.

© 2012 - FOCUS8720 - focus8720@gmail.com