8. Caroline Dewulf

Voluit voor een warme gemeente, omdat jullie het waard zijn!

  • geboren op: 18.01.1961
  • Adres: Deinzestraat 61 - 8720 Oeselgem
  • E-mail: carolinejjdewulf@gmail.com
  • Beroep/opleidingen: Regentaatsopleiding - Customer Development Advisor/TVH Waregem
  • Verenigingen: Secretaris SP.a Dentergem, Curieus, lid landelijke gilde.
  • Hobby’s: muziek, tafelen met vrienden en/of familie, de zorg voor mijn huisdieren en reizen

Mag ik mij even voorstellen,

Ik ben een geboren en getogen Oeselgemnaar. Ondanks dat ik verschillende jaren in het buitenland gewoond heb, vermoed ik dat heel wat mensen zich mij nog wel zullen herinneren. Kent u mij niet persoonlijk, dan ongetwijfeld wel via mijn twee zoons, Dieter en Michiel Vergote of via mijn ouders George en Adriana D’Huyvetter, die beide jammer genoeg reeds overleden zijn. Samen met mijn partner Rudi Malesys woon ik in de Deinzestraat 61, niet ver van mijn ouderlijk huis.

Mede door mijn leven en wonen in de VS, waar ik aan den lijve heb ervaren hoe het voelt om immigrant te zijn, kan ik me goed inleven in de mensen die een beter leven willen voor zichzelf en hun gezin alsook in de mensen die op de vlucht zijn.

Door mijn engagement bij sp.a wil ik een bescheiden bijdrage leveren om aan te tonen dat er in Vlaanderen, en dus ook in onze gemeente, een breed draagvlak is voor solidariteit en voor een rechtvaardige samenleving waarin iedereen evenveel kansen krijgt.

Als secretaris van sp.a Dentergem neem ik naast enkele voor de hand liggende taken ook andere activiteiten op mij, zoals het organiseren van het 1-meifeest.

Ook ben ik het aanspreekpunt voor Samen Sterker, een organisatie die groepsaankopen organiseert. Door middel van die groepsaankopen helpt deze organisatie mensen vele euro’s te besparen op talrijke zaken, zoals isolatie, stookolie, fietsen, schoolgerief enzovoort. Recent ben ik lid geworden van de cultuurraad met Curieus, een culturele inspiratiefabriek die actief meebouwt aan een progressieve solidaire samenleving: Festival van de Gelijkheid, Droom je Buurt, samen(k)leven.

Muziek is altijd al een passie van mij geweest. Muziek is een taal die iedereen spreekt, die mensen dichter bij elkaar brengt. Daarom kijk ik dan ook uit naar Sleuterrock. Het jaarlijkse hoogtepunt in onze gemeente. Geregeld pik ik daarnaast nog een festivalletje mee.

Wandelingen met onze viervoeter Qito, om en rond de prachtige natuur langsheen de kronkelende oude Leiearm zijn ook een van mijn hobby’s.

Ik wil voluit gaan voor een warm Dentergem, daarom wil ik de verborgen armoede aanpakken, de ouderen helpen de eenzaamheid te doorbreken, meewerken aan een veilige omgeving voor onze kleintjes. Last but not least kom ik ook op voor dierenrechten.

Hoe ik dat allemaal wil verwezenlijken , kom ik u graag, op uw verzoek, toelichten tijdens een huisbezoek. Ik ben bereikbaar via de Focus8720 facebookpagina, twitter, website en e-mail.

Omdat jullie belangrijk zijn!

Caroline


Ontdek hier onze andere kandidaten.

© 2012 - FOCUS8720 - focus8720@gmail.com