6. Marianne Verbauwhede

Meewerken aan een vernieuwend gemeentelijk beleid!

  • Geboren op: 03/02/1958
  • Adres: Ankelaarstraat 1, 8720 Dentergem
  • E-mail: marianneverbauwhede@hotmail.com
  • Beroep/opleidingen: werkzaam bij Familiehulp en landbouwster
  • Politieke activiteiten: 6 jaar bestuurslid van vzw Sportinfrastructuur en vzw Hondius-Leieheem (2000 tot 2006), gemeenteraadslid (2006 tot 2012), OCMW-raadslid (2012 tot 2018)
  • Verenigingen: Femma, Markant, lid Landelijke Gilde, joggingclub Mandeldal, WTC Oeselgem
  • Hobby’s: fietsen, af en toe een wielerwedstrijd meepikken van onze plaatselijke renners

Mag ik mij even voorstellen,

Ik ben Marianne. Samen met mijn man Roland Vandenheede (trainer FCR Wymar) woon ik in de Ankelaarstraat 1 in Dentergem.

Ik ben de moeder van Sandrine, Lorenzo, Renaldo en Massimo. Zij schonken mij, als oma, al 10 leuke kleinkinderen: Laure, Luna, Tybe, Elise, Bentley, Estée, Nina, Emiel, Hephaestion en Bentaygo.

Ik ben ervan overtuigd dat ik na 18 jaar, 1 legislatuur als bestuurslid van de vzw Sportinfrastructuur en vzw Hondius-Leieheem, 1 legislatuur als gemeenteraadslid en 1 legislatuur als OCMW-raadslid, de verzuchtingen van de inwoners van Groot-Dentergem ken op zowel cultureel, sportief als maatschappelijk vlak.

Door mijn grote passie voor sport, vroeger atletiek, nu wielrennen, wil ik de Dentergemnaren tot sporten aanzetten. Als Sportvrouw - ik werd 6 maal verkozen tot sportvrouw van Groot-Dentergem- ijver ik er zeker voor om de bevolking van Groot-Dentergem aan het sporten te krijgen. In die zin blijf ik ook streven naar een degelijke en aan iedere sport aangepaste accommodatie (ook voor andersvaliden). Als ik ga fietsen merk ik ook dat er bijzondere aandacht nodig is voor het aanleggen, vernieuwen en onderhouden van degelijke fietspaden.

Met jullie steun en vertrouwen kan ik de volgende jaren ook in de politiek mijn steentje bijdragen.

Marianne


Ontdek hier onze andere kandidaten.

© 2012 - FOCUS8720 - focus8720@gmail.com