4. Aniek Van de Velde

Waar wonen en werken werkt!

  • Geboren op : 18 december 1980
  • Adres: St Antoniusstraat 27, 8720 Wakken
  • E-mail: aniek@advocaat-vandevelde.be
  • Beroep: Advocaat
  • Opleidingen: Licentiaat rechten (KULAK en KULeuven), Erkend bemiddelaar, aanvullende opleidingen in administratief recht en overheidsopdrachten.
  • Verenigingen: Lid van Markant Wakken, lid van joggingclub Mandeldal, stichtend lid en voormalig voorzitter van Lions Club Waregem Ascot, voormalig lid van JCI Tielt.
  • Hobby’s: motor van het gezin, proefkonijn voor de kookkunsten van Harald.

Mag ik mij even voorstellen,

Toen ik in 2005 verhuisde naar Dentergem (Wakken) waren mijn man Harald en ikzelf op zoek naar een rustige leefomgeving waar we samen konden groeien. En in dat opzet zijn we al goed gevorderd. Een goede 13 jaar verder zijn we de trotse ouders van Alixe (11j, 1e jaar Handel in Waregem en lid KSA Wakken) en August (9j, 4e leerjaar in gemeenteschool ‘De Wegwijzer’ en keeper U10 KZ Dentergem) en hebben zowel mijn man als ikzelf onze hoofdactiviteit gevonden in het Dentergemse.

Voor mezelf is dat het advocatenkantoor Dewever & Van de Velde dat ik samen met de familie Dewever uitbouw in het Kasteel te Wakken. Mijn man Harald is sedert 2013 bestuurder bij voordeurenfabrikant Anaf in de industriezone te Oeselgem, waar 36 werknemers werken.

Via mijn beroep als advocaat, met bijzondere interesse voor overheidsopdrachten, kom ik uiteraard in aanraking met openbare besturen op allerhande niveaus. Toch vind ik de voornaamste reden om mij politiek te engageren niet in mijn job, maar in de kwaliteit van mijn dagelijkse leven.

Als tweeverdiener met jonge kinderen ervaar ik dagelijks het belang van een goede balans tussen het (gezins)leven en het werk. Naast inzet, luisterbereidheid en begrip is het belangrijk dat je dit kan doen in een aangenaam kader. Onze landelijke gemeente heeft hiervoor alle troeven. Nu nog een duidelijke visie op lange termijn.

Thema’s als kinderopvang, sportaccommodatie, veilige wegen en de aanmoediging van tewerkstelling dicht bij de deur zijn daarmee onlosmakelijk verbonden. En omdat dit niet van vandaag op morgen geregeld is, moet daar vandaag al aan gewerkt worden.

Dit engagement wil ik voor elke kiezer in Dentergem aangaan. Met uw vertrouwen wil ik streven voor een gemeente waar wonen en werken werkt! U kan op mij rekenen. Mag ik op Uw stem rekenen op 14 oktober?

Aniek

#aniekpolitiek


Ontdek hier onze andere kandidaten.

© 2012 - FOCUS8720 - focus8720@gmail.com