3. Patrick Bearelle

Voor een beleid waar naar U wordt geluisterd!

  • Geboren op : 9/01/1966
  • Adres: Wakkensesteenweg 34, 8720 Oeselgem
  • E-mail: bearellecottens@telenet.be
  • Beroep/opleidingen: Afdelingscoördinator BFS Europe
  • Politieke activiteiten: gemeenteraadslid sinds 2012, Adviescommissie Leieheem/Hondius Oeselgem
  • Verenigingen: Bestuurslid Landelijke Gilde Oeselgem, tafeltennisclub 9+1, gewezen bestuurslid FC Oeselgem, Rijdend Wiel Wakken, chiroleider Avanti Wakken, oud-speler KFC Wakken en FC Oeselgem
  • Hobby’s: Voetbal, tafeltennis, wielrennen en film

Mag ik mij even voorstellen,

Ik ben Patrick Bearelle, 52 jaar uit Oeselgem.
Zo’n 30 jaar gelukkig getrouwd met Veronique Cottens. Samen brachten we drie kinderen groot. Michiel (28) en Marielien (25) zijn al het huis uit en Margot (22) is zo goed als klaar met haar studies. Dit voorjaar kregen we een schat van een kleindochter, Leonie. Ze kan met één lach je dag goedmaken. Als zoon van Frans Bearelle en Georgette Dhuyvetter en broer van Rik, Natalie, Marleen en Angelique, groeide ik op in Wakken. In mijn jeugdjaren speelde ik voetbal bij KFC Wakken, deed ik atletiek bij WAC en was tegelijk actief in de Chiro Avanti, eerst als lid, daarna als leider. Wat later organiseerde ik met de jongerenwerking en Rijdend Wiel ook vele activiteiten. Het is jammer dat geen enkele van die jeugdverenigingen nog actief is. Mits betere ondersteuning had de jeugd ook nu nog kunnen genieten van het heerlijk samenzijn via sport en spel op fietsafstand van thuis.

Na ons huwelijk gingen we in Oeselgem wonen. Ook hier ging ik meteen aan de slag in het verenigingsleven. Eerst als voetballer en coach bij FC Oeselgem en later als bestuurslid bij de Landelijke Gilde. Dit laatste doe ik nog steeds met veel enthousiasme. Zo ben ik momenteel met gans de ploeg al druk in de weer voor Halloween 2018. Niets mooier dan mensen samenbrengen om ze een leuke dag of avond te laten beleven via verschillende organisaties. Sinds 2012 zetel ik voor Focus8720 in de gemeenteraad waar ik zo goed mogelijk probeerde u te vertegenwoordigen door vooral te luisteren naar wat er leeft en dit over te brengen binnen het gemeentebestuur. Ik leerde er ook dat niet alle politici bereid zijn naar u te luisteren. Rekening houden met wat u vraagt is blijkbaar nog moeilijker. Inspraak via overleg werkt als men het toelaat!

Zes jaar later staan we opnieuw aan de vooravond van gemeenteraadsverkiezingen. Even dacht ik dat politiek niet meer aan mij besteed was. Ik erger mij aan politieke spelletjes, zal nooit massaal handjes schudden waar veel mensen samen zijn of mijn groot gelijk verkondigen aan al wie het wil horen. Liever heb ik een ongestoord, uitgebreid persoonlijk gesprek met ieder van u door altijd aanspreekbaar te zijn, zonder mezelf op te dringen. Een typische politicus ben ik niet en hoop dit nooit te worden. Familie, vrienden en vooral het vertrouwen dat u mij hebt gegeven in 2012 overtuigden me om opnieuw met veel enthousiasme deel te nemen aan de verkiezingen met onze vernieuwde, kwaliteitsvolle groep bij Focus8720. Mijn medekandidaten zijn stuk voor stuk mensen die het beste voor u hebben. We zijn allen klaar om uw gemeente met “nieuwe stijl” te besturen. Mag ik u vragen om ook hen te steunen?

Indien u mij uw stem geeft op 14 oktober, dan beloof ik dat ik de volgende 6 jaar iedere dag uw stem zal zijn .

Patrick


Ontdek hier onze andere kandidaten.

© 2012 - FOCUS8720 - focus8720@gmail.com