19. Tony Vandemaele

Voor een transparant beleid van én voor alle inwoners!

  • Geboren op: 13/09/1948
  • Adres: Groeneweg 14, 8720 Dentergem
  • E-mail: tony.vandemaele@skynet.be
  • Beroep/opleidingen: gepensioneerde. Werkzaam geweest bij Metaalconstructie Vuylsteke in Meulebeke als projectleider voor binnenlandse en buitenlandse projecten en bij Vanmaercke, industriële gebouwen in een commerciële functie en als project verantwoordelijke.
  • Politieke activiteiten: gemeenteraadslid sinds 2000, politieraadslid
  • Verenigingen: Secretaris van het Sport- en Feestkomitee “De Zwaluw”, Bestuurslid van het SPAC (samenwerking tussen 5 Dentergemse verenigingen, nl. Gezinsbond, Oudercomité Zeppelin, Vriendenkring 't Veld, Chiro Nellekijn en Sport- en feestkomitee)
  • Hobby’s: liefhebber van wielrennen, voetbal en fietsen via knooppunten

Mag ik mij even voorstellen,

Ik ben gehuwd met Karlijn Vandervennet. Samen hebben we 2 dochters: Eefje (interieurvormgever) en Joke (zorgcoördinator en beleidsondersteuner). Ondertussen ben ik ook opa van Winter. Mijn vrouw kennen jullie misschien als lid van de cultuurraad in Dentergem.

Ik heb in de voorbije legislaturen als gemeenteraadslid, met het reilen en zeilen van de gemeente kunnen kennis maken. En dit vanuit een bevoorrechte positie. Door deze ervaring ben ik ervan overtuigd dat het bewust anders kan.

Vanuit mijn ervaring als secretaris van het Dentergemse Sport- en Feestkomitee weet ik dat onze gemeente, om de uitstraling te bekomen die ze verdient, een continu overleg en gerichte beslissingen nodig heeft. Dit vraagt om een open en transparant beleid.

Ruimtelijke ordening en openbare werken krijgen via mijn beroepservaringen een speciale aandacht.

Sport is reeds jaar en dag mijn stokpaardje, vandaar dat ik in het verleden mijn steentje heb bijgedragen als voorzitter van de gemeentelijke sportraad.
Samen met u, inwoner, wil ik een beleid van en voor u helpen uitwerken.

Tony


Ontdek hier onze andere kandidaten.

© 2012 - FOCUS8720 - focus8720@gmail.com