17. Isabelle Tant

Welvaart, een recht voor iedereen... ...want waar je woont, moet het goed zijn!

  • Geboren op : 10/12/1971
  • Adres : Palingstraat 21, 8720 Oeselgem
  • E-mail : tantisabelle@gmail.com
  • Beroep/opleidingen : Zelfstandig – Belastingconsulente “In 2008 en 2013 werd ik Laureaat van de arbeid (Brons - Zilver) De daaropvolgende jaren 2014 / 2015 en 2016 werd ik genomineerd voor de Ondernemersaward”
  • Hobby’s : Hobbykok, sporten (Ski – lopen – fietsen – spinning) en Vespa

Mag ik mij even voorstellen,

Ik ben Isabelle Tant, 46 jaar, oprichter en bestuurder van een accountantskantoor. Doorheen de jaren heb ik er succesvol geïnvesteerd in procesmodernisatie. In 2008 en 2013 werd ik Laureaat van de arbeid (Brons en Zilver) De daaropvolgende jaren 2014 / 2015 en 2016 werd ik genomineerd voor de ondernemersaward. Ik ben geboren en getogen in Oeselgem als oudste dochter van Dion Tant en Andrea Chanterie tevens geboren in Oeselgem. Na enkele omzwervingen ben ik in 2006 terug naar Oeselgem verhuisd, hier woon ik nu nog steeds samen met mijn zoon en dochter. In het weekend werken we vaak samen aan een goed onderhouden (moes)tuin. De laatste jaren heb ik mijn passie voor het koken tot een hoger niveau getild en verzorg ik af en toe de catering voor enkele gelegenheden. Sporten brengt me op frisse ideeën. Meermaals per week ga ik gaan lopen in de buurt, terwijl ik meerdere ski-uitstapjes per jaar maak om mijn hoofd even helemaal leeg te maken.

Vanuit mijn functie als gerechtelijke expert is politiek voor mij een logische stap. In 2006 heb in mij ook kandidaat gesteld en ik heb nu veel goesting om de draad terug op te nemen. Met veel enthousiasme, en samen met mijn zoon Antoon, steun ik het programma van Focus8720. Ik geloof dat we samen kunnen werken aan een beter Dentergem. Welvaart wordt onder meer gecreëerd door ondernemerschap. Dit moet en kan door de gemeente meer gepromoot en ondersteund worden. Het creëert een inkomen, werkgelegenheid en welvaart voor iedereen. Ik heb sterke interesse in het stimuleren van de middenstand, de begroting en de budgetten naar behoren besteden.

Isabelle


Ontdek hier onze andere kandidaten.

© 2012 - FOCUS8720 - focus8720@gmail.com