13. Tim Van Rijckeghem

Opdat naar ALLE! Inwoners zou geluisterd worden!

  • Geboren op: 01/01/1970
  • Adres: Deinzestraat 55, 8720 Oeselgem
  • E-mail: tim.van.rijckeghem1@telenet.be
  • Beroep/opleidingen: Barman bij Molecule
  • Politieke activiteiten: OCMWraadslid (2012-2015), gemeenteraadslid (2016-2018)
  • Verenigingen: voorzitter SP.a Dentergem, Bedenker en stichter ‘Dentergemse Duim’, gewezen hoofdleider, kampkok Chiro Oeselgem, gemachtigd opzichter basisschool Oeselgem, Lid Landelijke Gilde Oeselgem,Lid Gezinsbond Oeselgem
  • Hobby’s: Gezin, voetbal en volleybal, (plaatselijke) oorlogsgeschiedenis, reizen

Mag ik mij even voorstellen,

Ik ben Tim Van Rijckeghem, zoon van wijlen Aimé Van Rijckeghem en Marcella Neirynck. Ik groeide op in Wakken en woon nu sinds 10 jaar samen met mijn vrouw Vanessa Breye en mijn gezin in Oeselgem. Ik ben de trotse vader van: Sterre (13), Kasper (7), Viktor (4) en Felix (1) (zie foto). Ik ben tevens voorzitter van sp.a Dentergem. Een droom kwam uit toen ik begin 2016 voor Focus8720 in de gemeenteraad mocht gaan zetelen. Sindsdien probeer ik daar door middel van tussenkomsten de belangen van alle inwoners van Dentergem te behartigen. IJveren voor een mooi en veilig speelplein in Oeselgem (wat er nog altijd niet is!), een bushokje aan de Vierschaar dat er nu al staat (zie foto), verzorgingstafels voor baby’s die er straks zullen komen in de openbare gebouwen, waardering voor vrijwilligers door middel van tweejaarlijkse onderscheiding ‘De Dentergemse Duim’… Misschien eerder kleine zaken, maar zaken die het leven van onze inwoners veel aangenamer maken.

Aan politiek doen, betekent voor mij: op een constructieve manier samenwerken om het dagelijks leven in onze gemeente aangenamer te maken voor alle! inwoners. Inspraak van alle burgers vind ik daarbij enorm belangrijk. Iets wat volgens mij nu veel te weinig gebeurt. Mag ik mij tenslotte omschrijven met enkele kernwoorden: Idealistisch, maar niet naïef, authentiek, breeddenkend, hulpvaardig, sociaal geëngageerd, liefde voor de natuur en geschiedenis. Heel veel dank aan iedereen die mij bij de komende gemeenteraadsverkiezingen wil steunen. Ook op de lijst van de provincie kan je mij steunen. Je vindt me terug op plaats 13 van sp.a West-Vlaanderen.
Wie nog vragen heeft, mag me gerust contacteren.

Tim


Ontdek hier onze andere kandidaten.

© 2012 - FOCUS8720 - focus8720@gmail.com