12. Vanity Wittamer

Zorg voor de kwetsbare medemens!

  • Geboren op: 25/05/1982
  • Adres: Wontergemstraat 66, 8720 Dentergem
  • E-mail: vanity.wittamer@ymail.com
  • Beroep/opleidingen: Logistiek bediende, master toegepaste taalkunde
  • Verenigingen: Vrijwilliger bij B.A.K. (Belgian Adoptees from Korea)
  • Hobby’s: Fietsen, wandelen met mijn honden Toto en Lexo, naar de film gaan en lezen

Mag ik mij even voorstellen,

Mijn naam is Vanity, dochter van Eric Wittamer en Sonia Van Hoed en zus van Jennifer. Tot mijn 8 jaar woonde ik in Brussel, waar ik op jonge leeftijd al kennis maakte met culturele verschillen en diversiteit. In 1990 keerden we met het gezin terug naar de roots van mijn mama. Het was een warm welkom hier en we voelden ons direct thuis dankzij de Dentergemnaren.

Deze gemeenteraadsverkiezingen zijn voor mij een nieuwe uitdaging, maar met de nodige inzet en een grote portie enthousiasme zal ik er voor jullie staan.

Familie is belangrijk voor mij. Na het overlijden van mijn grootmoeder ben ik aangesteld tot voogd van mijn tante Greta. Instaan voor haar zorg en omkadering zijn voor mij een prioriteit.

Als vrijwilliger bij B.A.K. (Belgian Adoptees from Korea) zet ik me in voor de belangen van geadopteerden en de Koreaanse cultuur. Ik modereer de Facebookgroep en help mee met de organisatie van diverse culturele en sociale activiteiten.

Dierenwelzijn ligt me zeer nauw aan het hart. Een gepast dierenbeleid zou een mooie aanvulling kunnen zijn op de politieke agenda en daar zou ik graag aan meewerken.

Ik wil mijn best doen om klaar te staan voor wie het nodig heeft. Aarzel niet om contact met me op te nemen.
Vanity

Vanity


Ontdek hier onze andere kandidaten.


© 2012 - FOCUS8720 - focus8720@gmail.com