11. Marleen Lagrange

Voor een sociaal en eerlijk beleid!

  • Geboren op: 23/06/1961
  • Adres: Bergstraat 26, 8720 wakken
  • Email: johanbettens@hotmail.com
  • Beroep/opleidingen: zorgkundige
  • Verenigingen: Oxfam Wereldwinkel Zulte/lid sp.a
  • Hobby’s: lezen, fietsen, reizen

Mag ik mij even voorstellen,

Mijn naam is Marleen Lagrange, opgegroeid in Oeselgem als oudste van een gezin met 5 kinderen. Ik ben 57 en woon al 17 jaar samen met Johan Bettens in Wakken.

Mijn huidig werk en passie is zorgkundige bij FamilieZORG. Ik ben een gedreven, joviaal persoon die graag onder de mensen komt. Verder hou ik van lezen, fietsen en reizen. Na een loopbaan van 25 jaar in de textielsector nam ik noodgedwongen het initiatief om mij om te scholen tot zorgkundige. Door deze opleiding kon ik iets concreets gaan doen met mijn ambitie om sociaal ten dienste te staan van anderen. De opleiding van polyvalente verzorgende en zorgkundige bracht een totale ommezwaai in mijn leven. Na de opleiding vond ik onmiddellijk een nieuwe job waar ik mij, naast de verzorgende taken, met hart en ziel kan toeleggen op het sociale contact. Het geeft me telkens weer voldoening als mensen glimlachen bij mijn vertrek. Tijdens mijn jeugdjaren was ik nauw betrokken als leidster bij de opstart van Chiro ‘’t Sleutelke’ uit Oeselgem. Ik bleef er jarenlang actief. Ook reeds 20 jaar engageer ik mij voor Oxfam Wereldwinkel afdeling Zulte.

Ik wil me ten volle inzetten om, luisterend naar wat leeft in de gemeente, een open, correct en zinvol beleid mee te helpen voeren.
Mag ik hierbij uw steun vragen op 14 oktober?

Marleen


Ontdek hier onze andere kandidaten.

© 2012 - FOCUS8720 - focus8720@gmail.com